Знам’янська міська територіальна громада

Кропивницький район

Подорож до казкового королівства

Дата: 04.06.2018 12:03
Кількість переглядів: 596

А вже по завершенню офіційної частини, свято продовжилося на різноманітних локаціях у міському парку відпочинку. Так, на танцювальному майданчику для всіх дітлахів була підготовлена авторська вистава «Подорож до казкового королівства» від гуртка «Ляльковий театр» ЦДЮТ  (кер. Крістіна Зайченко), яка пройшла  просто неймовірно. 

І вже на самому початку дійства на всіх присутніх чекав несподіваний сюрприз – поява казкового Фіксика, який і запросив малечу у чарівну подорож до казки під захоплюючий музичний супровід.

Маленькі актори, які були також і сценаристами, просто зачарували всіх присутніх своєю акторською грою.

І це і не дивно, адже кожна наступна дія була наповнена несподіваними сюжетними діями, де маленькі глядачі мали змогу не тільки зустріти своїх улюблених казкових героїв, побувати на показі незвичайних суконь, навчитися гарними манерам і бальним танцям від справжньої леді Мері Попінс, і навіть організовувати справжнісінькій бал.

Хочеться висловити слова великої вдячності зразковому хореографічному колективу «Перлину» (кер. Н. Залевська) за участь у виставі, яка стала ще більш насиченою, креативною та яскравою. 

І вже традиційно по завершенню лялькової вистави для всіх маленьких мешканців міста відбулася захоплююча ігрова програма «Магія дитинства», яку провели вихованці гуртка «Ляльковий театр».

І без перебільшення окрасою свята стало шоу мильних бульбашок.

І яке ж свято без солодощів та подарунків? Так, кожна дитина отримала морозиво від міської Спілки підприємців, а учасники призової лотереї мали змогу виграти цікаві подарунки від маг. «Одеса» (п.п. Олена Плохотнікова), подарунки та безкоштовні квитки на атракціони від п.п. Євгенія Лозовенка,  п.п. Олега Скогарєва.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень