Знам’янська міська територіальна громада

Кропивницький район

Проїзд можна оплатити по смартфону!

Дата: 21.06.2018 11:53
Кількість переглядів: 617

Ми вже звикли розраховуватися  за покупки в магазинах, аптеках  банківськими картками.  Відтепер так само зможемо оплачувати  й свій проїзд у міському транспорті. Для цього достатньо мати з собою мобільний телефон  із встановленим на ньому додатком «Приват 24». І зазначимо: таке «круте» нововведення в нашій області поки що діятиме тільки в трьох містах, - Кропивницькому, Олександрії і Знам’янці.

-    Як же конкретно сплачувати за проїзд? Ось дивіться, - роз’яснює  директор  головного відділення ПриватБанку м. Знам’янки Іван Міщенко. – Заходжу в додаток на телефоні Приват 24 (інтернет-банк), натискаю розташований внизу посередині  квадратик , сканую розміщений в автобусі стікер із QR-кодом. Потім натискаю «сплатити» і компостую квиток, який з’являється на екрані. Все це ми можемо й перевірити в меню «транспорт», «міський транспорт».

-    Контролер зможе все це перевірити, коли ви йому покажете свій смартфон, - продовжує розмову директор приватного підприємства «Орбіта» Олександр Анкудінов. – Адже на смартфоні у додатку Приват 24 буде вказано не тільки час сплати, дата, а й номер автобуса. Кондуктори вже ознайомлені з особливостями роботи інтернет-банку, контролери проходять навчання.

Додамо: сплачувати через QR-код свій проїзд а автобусі  зможуть і ті, хто користується картками інших банків. Для цього достатньо встановити на свій смартфон  додаток Приват 24 і внести  до нього номер свого телефону із номером картки іншого банку.

Урочиста презентація такого нововведення відбулася у четвер, 21 червня, на Привокзальній площі, біля приміщення ПриватБанку, за участі першого заступника міського голови Валентини Загородньої. Знімало цю подію й обласне телебачення.

Виготовлення та розміщення стікерів з QR-кодом, навачання контролерів ПриватБанк здійснює за власні кошти.

- Урочисте представлення нововведення відбулося 21 червня, - додає керівник «Орбіти» Олександр Анкудінов, - а ось вже 20 числа, тільки-но облаштували стікери в автобусах, два знам’янчанина вже скористалися таким ось способом оплати за проїзд. Людям зручніше стало. І нам – теж.

Відділ інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень