Знам’янська міська територіальна громада

Кропивницький район

Міжнародний день захисту дітей у місті Знам’янка

Дата: 04.06.2018 11:46
Кількість переглядів: 728

День захисту дітей – свято, яке святкує уся планета. Діти – наш найдорожчий скарб, наша радість і наше майбутнє.

А цей день – це не тільки веселе свято для самих дітей,  а ще й нагадування суспільству про необхідність захищати права малечі, щоб усі вони росли щасливими, вчилися, займалися улюбленою справою і в майбутньому стали хорошими батьками і громадянами своєї країни.

Традиційно, цього дня,  на маленьких знам’янчан чекала надзвичайно цікава  та різноманітна розважальна програма.

Розпочалися заходи зі святкової ходи усіх дітей міста та параду незвичайних парасольок від міського Палацу культури.

Діти, одягнені у національні та святкові вбрання, вирушили ходою до міського стадіону на чолі з першим заступником міського голови Загородньою Валентиною Григорівною, керуючою справами міськвиконкому Ратушною Іриною Олександрівною, начальниками та спеціалістами служби  у справах дітей, відділу молоді спорту та охорони здоров’я, відділу освіти, відділу культури і туризму,  відділу організаційно-кадрової роботи виконавчого комітету Знам’янської міської ради, управління соціального захисту населення, де було організовано урочисте відкриття свята «День захисту дітей». 

Під час урочистого відкриття свята з вітальним словом до всіх присутніх звернулися: міський голова Філіпенко Сергій Іванович та начальник відділу освіти виконавчого комітету Знам’янської міської ради Грекова Людмила Анатоліївна. На початку святкової програми керманичем міста разом із начальником відділу освіти директору Центру дитячої та юнацької творчості Подвиженку Геннадію Івановичу вручено Сертифікат про встановлення рекорду вихованцями Центру в номінації «Наймасовіший флешмоб».

Хореографічні колективи Центру дитячої та юнацької творчості – учасники святкової програми похизувалися своїми танцювальними та акторськими здібностями на веселому,  запальному та «наймасовішому» флешмобі під назвою «Шалено щасливі».

Продовженням свята стала святкова  програма, в якій взяли участь вихованці вокально-хорового гуртка Центру дитячої та юнацької творчості  з піснею «А що таке щастя» (керівник Ж.Ніклонська), вихованка  вокального гуртка міського Палацу культури Ю.Нагаєць з піснею «Щастя»  (керівник Р. Павловський), вихованці колективу  бального танцю «Грація» (керівник В.Кондратюк) та вихованці дитячого зразкового аматорського танцювального колективу «Веселка» (Керівник – Т.Часник).

Найхвилюючішим моментом свята стала церемонію вручення свідоцтв про закінчення навчання у закладі позашкільної освіти та нагородження грамотами випускників Центру дитячої та юнацької творчості 2018 року, яке провів директор Центру Г.Подвиженко.

Керівник закладу, в свою чергу, подякував кожному випускнику за активну участь у житті гуртка, багаторічну відданість колективу, старанність, та побажав світлого і творчого майбутнього.

А на завершення Софія Невмержицька  привітала усіх випускників піснею.

Після урочистого відкриття свята на дітей чекала не менш цікава програма. 

Відділ освіти виконавчого комітету
Знам’янської міської ради

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень