Знам’янська міська територіальна громада

Кропивницький район

У бібліотеках міста в самому розпалі продовжуються яскраві, веселі, дружні, грайливі та позитивні   «Мистецькі вихідні»!

Дата: 15.08.2018 11:36
Кількість переглядів: 559

    Фото без опису  Цієї неділі  в центральній бібліотеці на малечу чекало багато цікавих ігор та розваг, а також Бібліо – ART майстерня –  «Подорожуйки:  яскраві міні – блокноти.       

Маленькі читачі із задоволенням та з великою цікавістю  грали в розважальні ігри:  «Фанти, «Валіза», «Невгамовна кулька», відгадували загадки, створювали  неперевершені блокноти з паперу своїми руками: мандаринки та кавуни, розмальовували своїх улюблених героїв, а по завершенню малеча отримала солодкі сюрпризи. В бібліотеці панувала жвава атмосфера позитивних емоцій та гарного настрою.  Фото без опису

    Міська бібліотека-філіал №1 запросила усіх бажаючих  дітей на калейдоскоп порад «Секрети з рукоділля». Гостем заходу була Муріна Любов Яківна, яка надавала поради, щодо виготовлення своїми руками  гарних  резиночок та прикрас для волосся. Ті дівчатка, яких природа нагородила красивим волоссям, пробували їх прикрасити, щоб  урізноманітнити  повсякденну  зачіску.  І виявляється, що  самий  зручний і розповсюджений варіант – резинка. Якщо ви бажаєте мати особливий аксесуар, якого не буде більше ні в кого, то тут ваші руки і фантазія виправлять положення, але  ж зробити гарні резинки для волосся  своїми  руками набагато краще, ніж їх просто купувати. Діти із задоволенням занурилися у цікаву роботу - затрат мінімум, а резиночки вийшли різноманітні  і дуже привабливі. А ще й з’явились навички з рукоділля.  Такі заходи розвивають у дітей фантазію, уміння працювати  в колективі і взагалі всі  були у  захваті  від цього корисного  спілкування!

     Літо – чудова пора для відпочинку та творчості. От і цієї суботи на майстер-клас «Круп’яні фантазії» до бібліотеки-філії №2 завітали юні читайлики. Діти підключили фантазію, уяву, і із звичайних круп – манки, пшона, сорго, а також із бісеру створили дуже яскраві та гарні аплікації. Час, проведений в бібліотеці, запам’ятався дітям, вони отримали багато позитивних емоцій, вражень та задоволення.Фото без опису

  Фото без опису     Цього літа діти та  постійні читачі , мали змогу впевнитися, що у   бібліотеці- філії №3 можна не тільки почитати безліч гарних книжок, але й прийняти участь у різноманітних майстер-класах, пізнавальних вікторинах, поспілкуватися та отримати позитивний настрій. До творчої  майстерні  «Витинанки – розмальовки» знову завітали маленькі користувачі.

Особливо корисні заняття цим мистецтвом для дітей, оскільки витинанка розвиває дрібну моторику, просторове мислення, художній смак.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень