Знам’янська міська територіальна громада

Кропивницький район

Відбулося засідання комісії з питань захисту прав дитини

Дата: 01.03.2018 09:22
Кількість переглядів: 616

Під головуванням  керуючої справами виконавчого комітету Знам’янської міської ради Ратушної І.О. відбулося засідання комісії з питань захисту прав дитини. 

На порядок денний комісії були винесені 5 питань, а саме: 1 - про припинення виплати допомоги при народженні дитини, 1 - про надання висновку про доцільність встановлення піклування та відповідність його інтересам дитини , 1 - про тимчасове влаштування малолітньої дитини до КЗ «Кіровоградський обласний спеціалізований будинок дитини нового типу» за заявою матері, 1 - про постановку на облік малолітніх дітей, які перебувають у складних життєвих обставинах, 1 - про стан утримання та виховання малолітніх дітей в сім’ї матері.

Під час засідання заслухано інформацію начальника служби у справах дітей Л. Карпук. Членами комісії вивчені всі наявні документи з даних  питань. При розгляді спірних питань заслуховувалася та враховувалася думка запрошених.  

По кожному питанню прийняті рішення та надані відповідні рекомендації:  2 проекти рішень будуть винесені на розгляд виконавчого комітету Знам’янської міської ради,  1 - підготовка службою у справах дітей висновку про доцільність встановлення піклування та відповідність його інтересам дитини, 1 - взяття службою у справах дітей малолітніх на облік дітей, які перебувають у складних життєвих обставинах та ЦСССДМ  даної сім’ї під соціальний супровід, 1 – попереджено матір про наслідки неналежного виховання своїх малолітніх дітей. 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень