Знам’янська міська територіальна громада

Кропивницький район

Велофотоквест 2018

Дата: 13.06.2018 11:22
Кількість переглядів: 467

Фото без описуЦими вихідними у Знам’янці вдруге відбувся туристсько-краєзнавчий захід - «Велофотоквест 2018», який був організований відділом культури і туризму Знам’янського міськвиконкому (начальник С.Бабаєва), міським Палацем культури (директор Н.Альошина) та ГО «Чорнолісся» (кер. В.Корчагін). 

Шістдесят учасників з різних куточків України змагалися за титул чемпіона, виконуючи завдання та одночасно знайомлячись з місцевими пам’ятками та краєвидами.

Командний склад був не тільки  дорослий, а і дитячий. Малеча разом з батьками не відставала на маршруті. А підліткові команди  змагаючись на рівні з дорослими  довели, що світ цікавий і пізнавати його краще самому  без комп’ютерів.
Довгоочікувана мить і ось вже лунають імена переможців: ІІІ місце посіла команда «404» - Александров Олександр та Дегтяр Юрій (м.Кропивницький); ІІ місце команда «Триндець» - Роздобудько Олександр та Будюк Сергій і І місце посіла команда «Maximoose Bikes» з м. Кропивницький – Ткаченки Андрій та Максим.

Дуже багато слів вдячності за організацію і проведення Велофотоквесту лунало від гостей-команд «Бучанські велетні», вони передали вітанні від міського голови м.Буча і запевнили, що від тепер вони будуть постійними учасниками наших змагань.
Після виснажливих змагань всіх учасників на галявині «Ветеран» чекав смачний куліш, який приготували меценати заходу Віталій Щуров та Петро Швайка.

Захід набув не аби якого розголосу. Тому вже зараз організатори мають заявки на третій «Велофотоквест». 

Фото без описуФото без опису

 

 

 

 

 

 

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень