Знам’янська міська територіальна громада

Кропивницький район

За підсумками позачергового засідання виконавчого комітету

Дата: 19.04.2018 10:57
Кількість переглядів: 610

Фото без описуУ п’ятницю, 13 квітня, під головуванням міського голови Сергія Філіпенка, відбулося позачергове засідання виконавчого комітету. На його розгляд було винесено 2 проекти рішень.

Це – «Про встановлення тарифу на перевезення пасажирів на міських автобусних маршрутах загального користування м. Знам’янка» та «Про зміну окремої адреси нежитлової будівлі – корпус 2 ДНЗ №7 «Козачок» у м.Знам’янка Кіровоградської області».

Під час обговорення нового тарифу на проїзд в автобусі, члени виконавчого комітету заслухали доповідь із цього питання начальника відділу економічного розвитку, промисловості, інфраструктури та торгівлі Інни Кузіної та міського перевізника Сергія Постику. За підрахунками спеціалістів, щоб приватне підприємство спрацювало з прибутком, вартість проїзду в автобусі мала б бути 7 гривень. Міський перевізник погодився працювати за тарифом у 6 гривень. 

Після  обговорення( проаналізовано було стан перевезень й по інших містах області) члени виконкому одностайно погодилися затвердити тариф на проїзд в автобусі у 5,50 гривень.
  
Члени виконкому також зустрілися з працівниками приватного підприємства,- водіями, кондукторами. Міський голова Сергій Філіпенко та члени виконавчого комітету обговорили із керівником приватного підприємства Сергієм Постикою і робітниками найболючіші питання,- технічний стан автобусів, їхній санітарний стан, якість обслуговування пасажирів. 

На засіданні виконавчого комітету  також  було розглянуто заяву начальника відділу освіти Людмили Грекової щодо зміни окремої адреси нежитлової будівлі – корпусу 2 ДНЗ№7 «Козачок», що розташована по вулиці Чайковського, 11. Члени виконавчого комітету одностайно затвердили проект рішення щодо зміни адреси цієї будівлі. 

Відділ загальний, контролю та роботи із зверненнями громадян


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень