Знам’янська міська територіальна громада

Кропивницький район

Співпраця триває на благо міста

Дата: 12.11.2018 10:45
Кількість переглядів: 577

https://rayon.org.ua/upload/gerb/znamyanka.pngУже майже два роки тривають дискусії про те, якій бути новій центральній площі Знам’янки. У 2016 році  за пропозицією міського голови Сергія Філіпенка та підтримки депутатів міської ради було затверджено проект реконструкції центральної площі міста. Та протягом усього цього часу ремонтні роботи так і  не розпочалися.

Проблема була в тому, де взяти кошти, адже за проектно-кошторисною документацією реконструкція обійдеться в значну суму. І ось, нарешті, вирішення цього питання зрушило з місця.

-    Хочу обрадувати знам’янчан: наступного року, до ювілейної дати міста, коли Знам’янці виповниться 150 років, реконструкцію центральної площі буде завершено, - говорить міський голова Сергій Філіпенко. – Допомогу в цьому пообіцяв надати  народний депутат України Олесь Довгий. Він сприятиме тому, щоб місто отримало з державного бюджету близько п’яти мільйонів гривень. 

Всі ці роки Олесь Довгий залишається в курсі проблем нашого міста, робить все, щоб Знам’янка ставала комфортнішою і гарнішою. Саме за сприяння народного депутата в місті було виконано реконструкцію даху багатоповерхового будинку по вулиці Привокзальній, 10 та капітально відремонтовано дорогу на частині вулиці Віктора Голого (це виїзд із міста - на ділянці від вулиці Привокзальної до межі міста).

Загальна сума отриманої допомоги із державного бюджету для виконання цих ремонтних робіт склала 4 мільйони гривень. І це – ще не враховуючи облаштованих в місті дитячих майданчиків (на південній частині міста та неподалік центральної універсальної бібліотеки) і лавок – біля під’їздів багатоповерхових житлових будинків. 

І ось тепер – площа. Це буде спільний дарунок нашому місту від народного депутата, виконавчої влади міста та депутатів міської ради.

Плани до 150-річчя Знам’янки – великі. Сподіваємося виконати їх!
 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень