Знам’янська міська територіальна громада

Кропивницький район

В міській  центральній бібліотеці відбулося навчання з підготовки проектів Громадського бюджету міста

Дата: 13.03.2018 10:28
Кількість переглядів: 597

З метою впровадження інноваційних механізмів залучення громадськості до розподілу коштів міського бюджету міста Знам’янки та розвитку демократичного процесу обговорення громадою напрямів використання бюджетних коштів, рішенням сорок четвертої сесії міської ради сьомого скликання від 17.11.2017 року №1183 затверджено Міську Програму Громадського бюджету міста Знам'янки на 2018 рік та Положення про Громадський бюджет.

Сьогодні громада будь-якого населеного пункту першочергово відчуває на собі загострення тих проблем економічного та соціального розвитку, які супроводжують її в повсякденному житті. За останні роки в сучасному громадянському суспільстві зросла соціальна активність людей та з’явились активісти, які мають бажання долучатись до вирішення проблем суспільства. Зокрема у жителів м. Знам’янки, виникають ідеї як покращити своє місто, район чи вулицю.

Отже, виникає необхідність навчити населення міста технологіям розв’язання проблем розвитку та дати мешканцям інструмент впливу на організацію та формування найважливіших проблем, їх вирішення, що допоможе об’єднати погляди жителів. 

Отже, 12 березня  в міській  центральній бібліотеці відбулося навчання з підготовки проектів Громадського бюджету міста. Навчання проводив ініціатор впровадження громадського бюджету в місті Знам'янка депутат міської ради сьомого скликання Сергій Лєвінте.

Представники громадськості  міста знайомились з процедурою подання проектів до координаційної ради, навчались роботі з документами, отримали важливі рекомендації та цікаве спілкування.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень