Знам’янська міська територіальна громада

Кропивницький район

Відбулося засідання комісії з питань захисту прав дитини

Дата: 07.06.2018 10:27
Кількість переглядів: 605

Фото без описуПід головуванням  керуючої справами виконавчого комітету Знам’янської міської ради Ратушної І. О. 06.06.2018 року відбулося засідання комісії з питань захисту прав дитини. 

На порядок денний комісії були винесені 5 питань, а саме: 1 - про надання дозволу на продаж 7/12 квартири, які на праві власності належать малолітній дитині; 1 - про надання дозволу на дарування квартири в м. Знам’янка, право користування якою належить малолітній дитині; 1 - про призначення опікуна малолітнім дітям; 1 - про виведення з прийомної сім’ї малолітньої дитини; 1 – про надання одноразової допомоги при досягненні 18-річного віку неповнолітній.

Фото без описуПід час засідання заслухано інформацію, а також членами комісії вивчені всі наявні документи з даних  питань. При розгляді спірних питань заслуховувалася та враховувалася думка запрошених. 

По кожному питанню прийняті рішення та надані відповідні рекомендації: 4 – проекти рішень будуть винесені на розгляд виконавчого комітету Знам’янської міської ради; 1 – перенесено на наступне засідання комісії.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень