Знам’янська міська територіальна громада

Кропивницький район

Проведено чергове засідання Спостережної комісії Знам’янської міської ради

Дата: 06.04.2018 10:10
Кількість переглядів: 604

Фото без описуПід головуваванням головного заступника міського голови Загородньої В. Г. проведено чергове щомісячне засідання Спостережної комісії Знам’янської міської ради.

В ході засідання було заслухано начальника Знам’янського МРВ пробації південного міжрегіонального управління з питань виконання кримінальних покарань та пробації МЮ, Марулу М. Ю., та секретаря спостережної комісії, фахівця із соціальної роботи Знам’янського міського центру соціальних служб, Білокамінську О.М., яка доповіли інформацію про співпрацю Знам’янського МРВ пробації південного міжрегіонального управління з питань виконання кримінальних покарань та пробації МЮ з МЦСССДМ в роботі з засудженими без позбавлення волі.


Заслухані питання, обговорювали заступник голови спостережної комісії Головченко А., голова міського комітету  Червоного Хреста Котинська Т. С., начальник юридичного відділу міськвиконкому  Данільченко Ю. В., депутат міської ради, голова постійної комісії з питань охорони здоров’я і соціального захисту населення, Мацко В. В., та інспектор з кадрів територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг) м. Знам’янка. В результаті засідання спостережної комісії представлену інформацію прийнято до відома та винесено відповідні рішення.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень