Знам’янська міська територіальна громада

Кропивницький район

В міському Палаці культури відбулися урочистості з нагоди святкування Дня залізничника

Дата: 05.11.2018 09:37
Кількість переглядів: 628

Фото без описуНапередодні святкування Дня залізничника в міському Палаці культури відбулися урочистості з нагоди цього свята.
Працівники залізних доріг щодня вкладають свою працю і діляться своєю любов’ю у справі, яка служить на благо всієї української держави. Залізниці донині залишаються ефективним транспортним сполученням і все це завдяки копіткій праці наших залізничників.

Працівників залізниці нашого міста привітали: міський голова Сергій Іванович Філіпенко, перший заступник начальника виробничого підрозділу «Знам’янська дирекція залізничних перевезень» Регіональної філії «Одеська залізниця» ПАТ «Укрзалізниця» Маляренко Дмитро Олександрович, Фото без описуначальник відділу кадрів виробничого підрозділу «Знам’янська дирекція залізничних перевезень» Пашко Олександр Георгійович, заступник голови Знам’янського теркому профспілки Онищенко Сергій Анатолійович, голова Знам’янської територіальної організації ветеранів залізничного транспорту Горященко Лідія Олексіївна.

«Щирих слів подяки заслуговують всі залізничники нашого славного міста. Адже загальний успіх та досягнення складаються із умінь, старань і професіоналізму кожного, хто працює в галузі. Ваша праця користується високим авторитетом серед знам'янчан та гостей міста. Щира вдячність ветеранам за хорошу роботу, за вагомий внесок у розбудову підприємств залізниці. Започатковані Вами традиції продовжують нові покоління Фото без описузалізничників. І я переконаний, що вони й надалі будуть примножувати здобутки та працювати з натхненням», відзначив у своєму виступі міський голова Сергій Іванович Філіпенко.

Перший заступник начальника виробничого підрозділу «Знам’янська дирекція залізничних перевезень» Регіональної філії «Одеська залізниця» ПАТ «Укрзалізниця» Маляренко Дмитро Олександрович, зокрема, зазначив: «Важко уявити сучасне життя без залізниці, яка посідає важливе місце в економіці нашого міста і країни. На даний час з гордістю можна зазначити, що залізниці України стали символом надійності, постійного руху вперед і прагнення до розвитку, а професія залізничника і донині залишається Фото без описунайбільш затребуваною і почесною. Відкриваються нові маршрути, розвивається інфраструктура, збільшується швидкість руху, підвищується якість обслуговування. Також особливої подяки заслуговують ветерани залізниці. Нехай їх відданість справі буде справжнім прикладом для наслідування».

Кращих працівників залізниці за багаторічну сумлінну працю та високу професійну майстерність відзначили відзнаками міської ради та Дирекції залізничних перевезень.

Фото без описуА святковий настрій всім гостям подарував яскравий та неповторний ВІА «Самоцвіти».


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень