Знам’янська міська територіальна громада

Кропивницький район

Молодість – безцінний дар природи, який треба приймати з вдячністю, намагатися використати всі переваги цієї прекрасної миті життя

Дата: 26.06.2018 09:13
Кількість переглядів: 738

Фото без описуЩороку, в останню неділю червня ми відзначаємо День молоді – свято всіх, хто відчуває себе молодим не лише за віком, а й душею. Воно особливе та унікальне, бо саме такою є молодість. 

Це неповторна та відповідальна пора, коли людина вступає у самостійне життя, ухвалює свої перші власні рішення. Це та пора, коли маленька перемога стає запорукою життєвого успіху. 

Молодість – безцінний дар природи, який треба приймати з вдячністю, намагатися використати всі переваги цієї прекрасної миті життя. 
Адже наша молодь сучасна і освічена будує і наше сьогодення і наше Фото без описумайбутнє.

На кожному святі приємно отримувати подарунки і чути слова привітання, особливо коли вони йдуть від щирого серця,  саме такі привітання молодь почула від першого заступника міського голови Валентини Загородньої, яка безпосередньо курує та спрямовує організацію та проведення культурницьких молодіжних заходів. Разом із начальником відділу молоді спорту та охорони здоров’я Русланою Ладожинською Валентина Григорівна нагородила відзнаками Знам’янської міської ради молодь, якою вже в праві пишатися наше місто.

Знам`янська міська рада нагородила Грамотою за сумлінну працю, особистий внесок у розвиток культурного мистецтва в місті та з нагоди відзначення Дня молоді Запісочну Вероніку Олегівну, культорганізатора Фото без описуЗнам’янського міського Палацу культури. Вероніка Запісочна все своє свідоме молоде життя співала, танцювала, займалася громадською діяльністю. У 2010 році стала учасницею народного аматорського ансамблю української пісні і танцю «Барвінок», однією з солісток вокально-інструментального ансамблю «Ретро» міського Палацу культури.

Було і багато Подяк  Знам`янської міської ради за сумлінну працю, ініціативність, активну громадську діяльність  та з нагоди відзначення Дня молоді. Тріфонова  Крістіна Вадимівна  неодноразово  брала участь у великих святкових концертних програмах, міських заходах, театралізованих святах і як виконавиця бальних танців, і як ведуча, і як акторка у  гумористичних програмах. Креативна, розумна, відповідальна і творча.

Фото без описуВаракута Ірина Вікторівна – волонтер міського краєзнавчого музею. Яскрава представниця молодої творчої інтелегенції міста, має не тільки бажання і вміння підтримувати організацю проведення культуриницьких заходів в місті, а і практично реалізовує їх, залучаючи  і членів своєї родини.

Ткаліч Віталій Віталійович, учасник театрального колективу «Діалог» Знам’янського міського Палацу культури – відповідальна, ініціативна і творча людина. З 2008 року бере активну участь у художній самодіяльності міського Палацу культури.  Ведучий молодіжних, розважальних програм, концертів, театралізованих видовищ, Новорічних ранків.  У 2015 році  після підведення підсумків виступів театральних колективів області на щорічному обласному огляді-конкурсі «Театральна весна Кіровоградщини» Віталій отримав диплом І ступеню за  краще виконання головної чоловічої ролі.

Фото без описуКостенко Ольга Володимирівні, сестра медична-анестезист анестезіологічного відділення комунального закладу «Знам’янська міська лікарня ім. А.В.Лисенка».

Плющ Ольга Павлівна, сестра медична з фізіотерапії фізіотерапевтичного відділення комунального закладу «Знам’янська міська лікарня ім.А.В. Лисенка».

Фото без описуМанін Владислав В’ячеславович, тренер-викладач Знам’янської комплексної дитячо-юнацької спортивної школи.

Подяки отримали також молоді, активні, креативні члени Знам’янського осередку Всеукраїнської молодіжної громадської організації «Фундація Регіональних Ініціатив»: Деньгуб Владислав, Омельяненко Ольга, Поляковіа Поліна, Зосімова Лілія, Плаксивий Володимир, Брижицький Ілля, Печонкін Євген.

Фото без описуСертифікатом за встановлення рекорду «Наймолодші переможці І-го міського фестивалю гумору «Smile» віком від 13 до 16 років» нагороджено Знам’янський осередок Всеукраїнської молодіжної громадської організації «Фундація Регіональних Ініціатив» в особі Крістіни Зайченко.

Завдяки плідній роботі Крістіни, як голови організації «ФРІ Знам?янка», нашу молодь вже неодноразово можна було побачити як у ефірі обласного телебачення на телепрограмі «Ранкова кава», так і у ефірі Світловодської ТРК Фото без опису«Веселка». Започатковані членами організації проекти набувають широку популярність у мешканців не тільки нашого міста, а й області. Зокрема, участь у другій обласній грі інтелектуального клубу «Що? Де? Коли?» приймали команди з м.Знам’янка, м.Кропивницького,Маловисківської ОТГ. Вже в травні цього року подружжя Зайченків стали ведучими масштабного проекту у м.Кропивницькому «Караоке на районі». А незабаром всі зможуть насолодитися акторською грою подружжя під час перегляду серіалу «У минулого в боргу» на телеканалі «Україна», де вони зіграли невеличкі ролі разом з відомими акторами. 

Під час урочистої частини програми глядачів радували своїми виступами В.Кондратюк та К.Трифонова, які чудово виконали танок «Аргентинське танго», солісти вокальної студії «Melos» міського Палацу культури (керівник Р.Павловський), переможці  міського фестивалю гумору "Smile", члени Знам’янського осередку Всеукраїнської молодіжної громадської організації «ФРІ» - команда «Мамині діти».

Фото без описуНа зміну концертній програмі, що підготували працівники Палацу культури та відділу культури і туризму, на молодь Знам’янки чекав голос двох країн - України та Грузії.  Фіналіст 8-ого телепроекту «Голос країни»   Анрі  Болквадзе, спів якого насправді дуже вразив знам?янчан.

Знам?янчани танцювали, під співи гостей, співали  та вигравали призи у відео-караоке разом з блискучою ведучою Вікторієй Кравченко, раділи чудовому вечору та святу.    

Фото без описуСвято  закінчилося справжнім шквалом енергії, музики, танцю, позитиву завдяки ді-джеям  МС ФрИзер та   DJ DavidBurn які завітали до нас з м.Олександрія.

Як завжди, хочемо подякувати всім, хто долучився до того, щоб День молоді був яскравим та насиченим, а також нашим незмінним спонсорам і меценатам, які щороку підтримують Свято Молоді в нашому місті: Юрію Гребенюку директору  Вагон Комплект-сервіс; Олегу Гребенюку начальнику станційно-лінійної дільниці №5 Укртелеком, Леоніду Красиловському директору Темп-транс, приватному підприємцю Володимиру Морозу та мережі магазинів побутової техніки «Техномаркет» в особі Олександра Халявко. 

Фото без описуБажаємо  усім молодим творчої енергії, незалежних думок та сил, щоб втілити в життя все до чого прагне ваш розум, душа та тіло.

Твердо знайте – молодість не вік. Молодість – це стан душі. Залишайтесь молодими!
              
Відділ молоді, спорту та охорони здоров’я


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень