Знам’янська міська територіальна громада

Кропивницький район

Спільне засідання депутатських комісій

Дата: 18.04.2018 09:04
Кількість переглядів: 814

Під головуванням голови постійної комісії з питань освіти, культури, молоді та спорту Ю.Сопільняка, за участі міського голови С.Філіпенка та секретаря міської ради Н.Клименко відбулося  спільне засідання постійних комісій міської ради під час якого присутні розглянули проекти рішень, що пропонуються до розгляду під час чергової сесії міської ради 20 квітня  2018 року.

Під час обговорення питань порядку денного  депутати розглянули рекомендації постійних комісій міської ради, що були внесені ними під час розгляду профільних питань. 

Заступник міського голови-начальник фінансового управління Г.Лихота поінформувала присутніх про те, що проект рішення міської ради  «Про внесення змін до рішення міської ради від 22 грудня 2017 року № 1259 «Про міський бюджет на 2018 рік»» сформовано відповідно до чинного законодавства та подання головних розпорядників бюджетних коштів.  Галина Вікторівна відповіла на запитання присутніх. З даного питання виступили депутати міської ради Н.Данасієнко та І.Микуляк.

Жваве обговорення відбулося під час розгляду інформації Знам’янського відділу поліції про роботу підпорядкованого підрозділу щодо виконання наданих повноважень за 2017 рік. До начальника штабу Знам’янського міського відділу поліції А.Кравчука із запитаннями звернулися депутати міської ради С.Філіпова, С.Каратєєв, І.Микуляк, О.Рубан, С.Пашко, О.Куцов, Ю.Клюка. Зміст піднятих проблемних питань стосувався: своєчасного реагування на звернення громадян та всебічного їх розгляду; вжиття заходів з метою врегулювання питання дотримання громадського порядку; проведення розслідувань фактів розкрадання майна залізниці; некоректного поводження працівників поліції із заявниками; доповнення схеми маршрутного руху патрулювання об’єктами незавершеного будівництва, вулиць південної сторони тощо; оформлення адміністративних протоколів в межах наданих повноважень; стадії впровадження програми «Безпечне місто»; роботи з боротьби зі стихійною торгівлею. 

Під час розгляду проекту рішення «Про затвердження Програми запровадження в м.Знам’янка роздільного збирання твердих побутових відходів на 2018-2020 роки», до присутніх звернулася Н.Тюленева, мешканка міста, яка висловила свою думку щодо змісту даного проекту Програми. За результатами розгляду надано пропозицію доопрацювати даний проект рішення з громадськістю, зазначити посилання та чинні нормативно-правові акти та винести на розгляд чергової сесії міської ради.

Депутати розглянули  всі питання порядку денного, що пропонуються на розгляд чергової сесії міської ради. За результатами роботи надані висновки та рекомендації.

За результатами роботи спільного засідання, також рекомендовано включити до порядку денного додаткове питання «Про погодження трудового колективу комунального підприємства «Знам’янська обласна бальнеологічна лікарня» Кіровоградської обласної ради на відзначення Почесною відзнакою Кіровоградської області «Честь і слава Кіровоградщини».
На спільному засіданні  постійних комісій також підтримано  трьома постійними комісіями, а саме: з питань освіти, культури, молоді та спорту; землекористування та будівництва; споживчого ринку, підприємництва та правової політики, пропозицію депутата С.Лєвінте включити до порядку денного проект рішення №49 «Про внесення змін до рішення міської ради від 17.11.2017р. №1182 «Про затвердження Положення про громадський бюджет міста Знам’янка».

У роботі комісії взяли участь: депутати міської ради, заступники міського голови, керуюча справами міськвиконкому, начальники та спеціалісти структурних підрозділів апарату Знам’янської міської ради та її виконавчого комітету, виконавчих органів міської ради, начальник штаба Знам’янського відділу поліції А.Кравчук, керівник комунального підприємства «Знам’янський комбінат комунальних послуг» О.Чернявський, представники засобів масової інформації.
На сайті міської ради є розділ «он-лайн трансляції засідань постійних депутатських комісій міської ради», який знаходиться в пункті меню «Міська рада», де кожен має змогу ознайомитися з ходом проведення постійної комісії.                 

Начальник відділу 
забезпечення діяльності
міської ради Біліченко Н.В.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень