Знам’янська міська територіальна громада

Кропивницький район

Шановні учасники ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС!

Дата: 26.04.2018 08:24
Кількість переглядів: 587

26 квітня – роковини Чорнобильської катастрофи, найбільшої в історії аварії на атомній електростанції. Аварія, що сталася на Чорнобильській атомній станції в квітні 1986 року, залишається найдраматичнішою та найважчою за своїми наслідками катастрофою в сучасній історії.

Вона і зараз впливає на життя мільйонів людей. Її масштаби могли б бути незрівнянно більшими, якби не мужність і самопожертва сотень тисяч учасників ліквідації наслідків аварії – наших співвітчизників.

Ризикуючи своїм життям та здоров’ям, вони виконали свій обов’язок і захистили людство від згубного впливу і подальшого розповсюдження радіації.

Страшна трагедія не оминула і жителів Знам’янщини.

Сотні добровольців тієї квітучої весни відправились на зустріч невідомій небезпеці. Біль Чорнобиля відгукнувся у серці кожного жителя міста і району, назавжди залишаючи у пам’яті народній подвиг ліквідаторів.

Низький уклін перед неоціненним людським подвигом, мужністю, героїзмом, відвагою ліквідаторів, які не думали про нагороди, відзнаки, не ховалися за спини товаришів, навіть не усвідомлюючи, на яку особисту небезпеку вони наражалися.

Шановні учасники ліквідації аварії на Чорнобильській атомній станції, бажаю вам і вашим близьким міцного здоров’я, мирного неба, щастя, добра, довгих щасливих років життя,сімейного затишку, шани і щирої поваги від людей. 

Низько схиляю голову перед усіма, хто віддав своє життя, виконавши обов`язок перед рідною землею і народом України. Хай залишиться в минулому й ніколи не повториться жах чорнобильської катастрофи, а пам’ять про ті події навчить нас цінувати мир та спокій!
 

 З повагою,

Міський голова                                                                                 С.Філіпенко


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень